RAMON HEEFT EEN DATE MET ZIJN BUURMEISJE

Marleen mag geen contact hebben met de jongens van de buurt

Marleen is het buurmeisje van Ramon. Ze zien elkaar vaak en lopen elkaar vaak voorbij,maar durven niets tegen elkaar te zeggen. Marleen haar moeder is heel streng en wil niet hebben dat zij contact heeft met de jongens van de buurt. Moeder vindt dat zij haar dochter in bescherming moet nemen. Marleen luistert niet naar haar moeder en heeft geregeld contact met de jongens . Ze sturen vaak ook berichten naar elkaar, maar de moeder van  Marleen mag dat niet weten

 

SAMEN NAAR  DE ZWEMLES

Marleen mag met nog vier buurmeisjes samen naar de zwemles. Zij wandelen na les samen naar huis omdat het zwembad niet ver is van waar zij wonen. Wat de moeder van Marleen niet weet is dat de meisje na les door de een groep jongens wordt afgehaald en dat zij voordat zij thuis aankomen uit elkaar gaan. Ze zien elkaar vaak op school. Ramon laat via een vriend van hem aan Marleen weten dat hij haar leuk vindt en hij verliefd is op haar. Marleen stuurde haar mobiel nummer voor Ramon. Marleen en Ramon beginnen vaak berichten voor elkaar te sturen.Marleen zei aan Ramon dat zij van haar moeder geen contact met de jongens van de buurt mag hebben. Ze vertelde zelf aan Ramon dat het mobiel dat zij in haar bezit heeft, zij stiekem van haar broer heeft gekregen.

 

Marleen heeft andere plannen.

Marleen en Ramon zijn op een school. Zij is voorzichtig omdat een zusje van haar alles verteld aan haar moeder.Op een dag toen zij aan de telefoon was met Ramon heeft haar zusje haar bijna gepakt. Marleen en Ramon vinden nooit een gelegenheid om alleen te zijn. Hij stuurt haar wel een kus maar dan wel in een bericht. Ramon verlangt ernaar om Marleen een echte kus te geven. Zij verlangen ernaar om alleen samen ergens te zijn. Marleen haar vriendin is aanstaande zaterdag jarig en van haar moeder mag zij naar het feest. Marleen verteld aan Ramon dat haar vriendin jarig is en dat zij van haar moeder naar het feest mag. Zij maken gebruik van de gelegenheid en gaan niet naar het feest.Marleen en Ramon gaan wandelen in het winkelcentrum en lopen samen hand in hand. Nadat ze samen een ijsje hadden gegeten liepen zij naar  het park achter het winkelcentrum. Ramon en en Marleen zaten naast elkaar op de bank .Op gegeven moment vroeg Ramon aan Marleen als zij bij hem op zijn schoot wilde zitten. Marleen was verlegen maar, ging op zijn schoot zitten.Hij kuste haar en Marleen hield hem stevig vast.Ramon wilde Marleen een zuigzoen geven maar zij protesteerde daartegen.Marleen mocht wel een zuigzoen  voor hem zetten en die zette zij aan zijn hals. Ramon streelde haar en ze werd hysterisch. Nadat zij geflirt hadden gingen zij rustig naar huis. Marleen kwam optijd thuis aan en vertelde aan haar moeder dat het feest leuk was.Zij vroeg ook als ze een volgende keer weer mag gaan.