Oliver wilt daten met hoger opgeleiden

Oliver is een jonge man die heel veel van praten houd. Oliver zijn moeder heeft nog 2 dochters.Ze heten Kesha en Ella en ze zitten beide op de verpleegkundige school. Ze vinden dat hun broer verwijft doet. Kesha en Ella vragen hun moeder waarom Oliver zich meer bezig houd met jongens dan met meisje. De moeder van Oliver dacht altijd dat hij nooit met een vriendin naar huis zou komen.

Oliver is verliefd

De zusjes van Oliver zien hem vaak bezig met zijn mobiel. Uit nieuwsgierigheid vraagt Ella hem waarmee hij bezig is.Oliver vond dat ze brutaal is om dat te vragen.Op zekere dag was Oliver vergeten om zijn laptop uit te maken de meisjes zagen dat Oliver verliefd is op een man. De meisjes schrokken en vertelde het aan hun moeder. De moeder zei aan de meisjes dat zijn niets aan Oliver moeten vragen. De meisjes vinden het erg dat hun broer homo is.Ella en Kesha hebben gezien dat de vriend van Oliver, Rolin heet. Rolin is een hoog opgeleide leraar van de universiteit. De meisjes hebben ook de berichten van Rolin en Oliver gelezen. Rolin en Oliver houden van elkaar.Rolin heeft Oliver heel veel beloofd als hij van plan is een relatie met hem te hebben.Oliver en Rolin hebben en afspraak dat Rolin geld voor Oliver gaat overmaken. Oliver mag dan kleren en een schoen kopen voor hun eerste date. Zo gezegd en zo gedaan.Oliver gaat het geld dat over gemaakt is halen. Oliver is naar een van de duurste winkels gegaan om kleren te kopen. Toen Oliver met de spullen naar huis kwam heeft hij ze aan zijn moeder en zusjes laten zien. Zijn zusjes en zijn moeder vonden zijn kleren en schoenen heel mooi.Ze waren ook duur. Ze merkten ook op dat Oliver naar een van de duurste winkels in Amsterdam is geweest.

Oliver heeft een date

Het is zaterdag en Oliver zegt aan zijn moeder dat hij op stap gaat. Oliver zegt aan zijn moeder dat hij een date heeft met iemand. Zijn moeder vroeg hem met wie hij een date heeft want het is beter dat ze weet met wie hij opstap gaat. Oliver zei aan zijn moeder dat hij met een hoog opgeleide mannen date heeft. De moeder van Oliver vroeg aan hem hoe hij daar bij komt om met een man een date te hebben.Oliver zei aan zijn moeder dat hij eerlijk aan haar wil vertellen dat hij homo is. De moeder van Oliver begon te huilen. Oliver troostte zijn moeder. Dezelfde avond hadden Oliver en Rolin een date. Rolin haalde Oliver met een van de duurste auto’s af. Oliver en Rolin gingen naar een bekende kroeg voor homo’s daar hebben ze gezellig zitten borellen. Daarna gingen ze naar een zes sterren hotel. Rolin en Oliver houden van elkaar. Rolin heeft aan Oliver beloofd dat hij niet alleen voor hem wil zorgen, maar ook voor ze moeder en zijn zusjes.Oliver heeft Rolin aan zijn moeder en zusjes voorgesteld. Ze hebben Oliver en Rolin geaccepteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *