Ik verlangde naar een kus op mijn eerste date

Ik ben een lieve vrouw die jaren naar een man verlangt. Ik heb een man leren kennen die letterlijk suf is.Ik vraag mij steeds weer af wat hij op de datingsite is komen doen. Ik leef van daten en heb nog geen fijne ervaring met Alfred.

Ik heb Alfred op een dating site leren kennen. Hij vertelde aan mij dat hij al jaren op de datingsite is maar dat hij nog steeds geen vaste relatie kan hebben. Alfred zegt dat hij al jaren opzoek is naar een vrouw die hem kan begrijpen. Ik chat al ongeveer 5 maanden met Alfred. Alfred is van beroep bouwvakker.Ik werk als ziekenverzorgster in een ziekenhuis.Ik heb verschillende diensten. Mijn dochter en mijn zoon zijn vaak alleen thuis.Alfred heeft mij nog niet gevraagd voor een date. Ik wil wel graag en date met hem.Op zekere dag toen ik hem opbelde vroeg ik aan hem wanneer hij klaar is voor een date. Alfred zei aan mij dat hij er nog niet klaar voor is.Ik vond het heel vreemd en ik dacht dat hij mij juist zou willen zien. Een ding dat gelijk in mij opkwam was dat ik gelijk met hem zou stoppen. Ik vond Alfred gewoon heel saai. De volgende ochtend belde hij mij op om aan mij te vragen als ik vrijdagavond een date met hem wil. Ik kon vrijdag geen date met Alfred hebben, omdat vrijdagavond de nachtdienst had. Alfred en ik maakten een afspraak voor zaterdag avond.

ik had meer verwacht

Ik droeg mijn kortste jurk met de bedoeling om Alfred geil zou maken.Hij hoefde niet veel te doen om mijn borsten te kunnen zien. We hadden een afspraak voor half negen. Alfred haalde mij op als hoe we hadden afgesproken.Ik stapte in de auto en gaf hem een handdruk.Ik schrok toen ik hem zag hij was echt niet wat ik had verwacht. Alfred leek echt op iemand anders.Ik bleef normaal doen, maar ik had spijt dat ik een date met hem had.Wat ik leuk vind, is dat Alfred heel lief en aardig is voor mij.Alfred en ik zijn naar de bioscoop geweest.We hebben meer gesproken dan wat anders. Wat het leuke van de avond was is dat geen van ons konden vertellen waarover de film gaat.Nadat we uit de bioscoop zijn gegaan zijn we nog gezellig gebakjes gaan eten en hebben we ook wat gedronken.Alfred vertelde aan mij dat hij nog moet wennen, omdat hij jaren zonder een vrouw is gebleven.Hij vroeg ook aan mij om hem te helpen om iets moderner te zijn, omdat hij zich niet met de mode bezig houd. Ik ben wel van plan om hem te helpen. Het was tijd geworden om naar huis te gaan. Alfred zette mij thuis af en we zaten nog te praten in de auto. Ik vroeg aan hem hoe hij het met mij vond.Alfred ze aan mij dat zijn best doet om niet meer verlegen te zijn.Ik zei aan Alfred dat ik het best wel leuk vond met hem. Toen ik uitstapte, probeerde ik Alfred een kus te geven maar heel verlegen zei hij aan mij alles komt goed lieverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *