De ergste afknappers voor een date

De ergste afknappers voor een date

Na lange gesprekken op de chat voeren, wordt het wel tijd dat je elkaar gaat ontmoeten. Het is spannend, interessant en uitdagend om de persoon in zo een setting te gaan ontmoeten. Het wordt je eerste date, nogmaals spannend, want je weet niet hoe het zal eindigen. Natuurlijk heb je al heel veel nare, maar ook mooie verhalen gehoord over hoe een date kan aflopen. Er zijn enkele dingen die je tijdens een date zeker uit de weg moet gaan, omdat ze je date helemaal kunnen afknappen en dat wil je natuurlijk niet! In dit artikel zullen we een paar van de meest voorkomende afknappers op papier zetten. Je kan je daarom vooraf voorbereiden op je date en hopen dat de andere partij niet voor de afknappers zal zorgen, want dat kan echt een ellende zijn als je date zulke blunders slaat. Wees daarom ook niet degene die zorgt voor blunders.  

De ergste afknappers:

 • Je mobiele telefoon:
  atuurlijk hoort een telefoon er anno 2016 er overal bij. Maar op een eerste date kan je het maar liever op stil plaatsen en in je tas bewaren, zodat het voor enkele uren wat rust heeft, maar dat de andere partij geen last ondervind van het bezig zijn met je telefoon. Bij de andere zal het overkomen alsof je niet geïnteresseerd bent.
 • Blijf bij het gesprek:  
  Je kan heel gauw afgeleid worden als je merkt dat er ook andere knappe mannen langs gaan of bloed mooie vrouwen waar je heel opmerkelijk je ogen niet vanaf kan houden. Blijf bij de les!
 • Let op je vraagstellingen:  
  Bij een eerste date wil je natuurlijk meer van de andere weten. Hierdoor ben je al gauw geneigd om vragen te gaan stellen. Let op wat voor type vragen je stelt en hoe je dat doet. Dat zal de andere persoon minder het gevoel geven dat hij/zij bij een politie gesprek aanzit.
 • Laat je verleden buiten de eerste date:  
  Een eerste date moet geen emotionele drama zijn. Vermijd daarom zo veel als mogelijk gesprekken over je ex. Op een eerste date gaat het slechts om jullie. Niemand vind het leuk om in zo een vroeg stadium geconfronteerd te raken met je verleden.

 • Noem niet de verkeerde naam:
  Omdat je de persoon pas kent, kan het voorkomen dat je even de naam van de persoon kwijt ben en daar in de plaats een heel ander naam noemt. Als het één keer gebeurd, is het lang niet zo erg, totdat je vaker in het gesprek dezelfde naam fout maakt.
 • Niet voldoende geld opzak hebben:  
  Als je als man een vrouw op een eerste date brengt, moet je ervoor zorgen dat je altijd genoeg geld bij je hebt, omdat je nog niet weet met welke type vrouw je uitgaat. Om verrassingen te voorkomen, kun je er liever voor kiezen om jezelf veilig te stellen door voldoende geld mee te nemen.
 • Wees altijd op tijd:
  Als de ene partij de tijd heeft genomen om op tijd op de afspraak aanwezig te zijn, moet jij dat ook ten alle tijden doen. Laat komen is echt geen optie. Heb respect voor de tijd van andere.