Alleenstaande moeder zoekt een date

Er zijn veel alleenstaande moeders.Als alleenstaande moeder kan het best zwaar zijn.Als de vader niet voor de kinderen zorgt, sta je er helemaal alleen voor.Het komt ook vaak voor dat de vaders niks van zich laten horen.Kinderen hebben ook vader liefde nodig.Het doet heel veel pijn als je als vrouw je best doet voor je man en hij je toch in de steek laat voor een andere vrouw.

hij heeft mij verlaten

Ik heet Olivia en Ik heb 2 kinderen.Ik ben van beroep leerkracht.Ik ben al 2 jaar single en ik wil graag een relatie.Mijn eerste dochter is uit een verkrachting geboren.Daar praat ik niet makkelijk over, maar ik hou van haar.Ik had mij geen leven voorgesteld zonder haar.Ik kwam Max tegen.Hij ging in het begin goed.we waren echt verliefd, maar na een aantal jaar Vermandere hij.Ik raakte zwanger van mij tweede kind.Ik was blij met mijn kind ondanks de relatie van Max. en ik niet goed ging.Toen ik hem vertelde dat ik in de verwachting was was hij blij.Hij Vermandere en maakte meer tijd voor ons.Toen ik 6 maanden zwanger was werd ik opgebeld door een dame en ze vertelde mij dat ze in de verwachting is van mijn man.Ik kon mij oren niet geloven.Ik wist echt niet wat ik hoorde.Het gevoel is niet te beschrijven.Max was op het werk.Ik keek steeds naar de tijd.Hij werkte die dag tot 10 uur in de avond en half elf was hij thuis.Ik vertelde hem direct.Hij gaf eerlijk toe dat het waar is en liep daarna gewoon weg.Ik was heel erg verdrietig.Twee weken daarna stuurde hij mij een sms dat hij mij zou verlaten, omdat die andere dame hem het meest nodig was.Ik barstte in tranen uit.Het was heel erg pijnlijk.Wat ik ook deed of zei hij wilde en kwam niet terug.Ik beviel van een zoon en ben alleen door alles gegaan.Natuurlijk met heel veel verdriet, maar ik moest verder mij kinderen hadden mij nodig.Mijn zoon is intussen twee jaar en ik heb nu echt behoefte aan een partner.Ik wil niet zomaar een partner, maar een partner die een vaderfiguur wilt zijn voor mijn kinderen.Vorig week hoorde ik twee mensen in de winkel praten over een dating site speciaal voor alleenstaande moeders en vaders.Ik vond dat geweldig.Ik zocht het op en heb diezelfde dag een profiel aangemaakt.

ik ben smoorverliefd

Ik plaatsten een van mijn mooiste foto’s op mijn profiel.Ik wilde echt iemand voor de rest van mijn leven.Ik heb dezelfde dag, maar in de avond uren een bericht ontvangen van een zekere James.Hij zag er niet geweldig uit, maar ik kijk niet alleen naar zijn uiterlijk.Ik kijk ook naar je karakter en naar wie je eindelijk bent.Dat is belangrijker voor mij, want je uiterlijk kan mooi zijn en je innerlijk afschuwelijk.Ik ben intussen al 3 weken bezig met James.Ik begin echt verliefd te worden.Ik hoop echt dat hij de man van mij dromen is.James vroeg mij al geruime tijd naar een date, maar vanwege mijn werk en de kinderen had ik weinig tijd.James had er alle begrijp voor.Het is weekend en ik ben lekker vrij.De kinderen zijn gaan bij mij moeder, ze gaan elk weekend bij haar.Ik ga vanavond eindelijk op een date met James.Ik ben heel erg in de spanning.Ik hoop echt dat het wat word.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *